V Tunisu jsme několik dní jedli jednu suchou veku

11. prosince 2008 v 20:00 | Jiří Babica
Do Tunisu je možné vycestovat dvěma způsoby - z cestovkou k moři, nebo s ruksakem a vidět toho víc. Já jsem do Tunisu vyjel se svou manželkou a jednou krosnou. Na místě jsem se vypravil koupit ještě jeden baťoh pro ženu a taky sandály. Na trhu mě okradli a tak jsem si potom sedl před bránu tržiště a všem přicházejícím turistům říkal, že tady nemají nakupovat, že místní kradou. Dostal jsem od prodavačů další dva baťohy a troje sandále, aby se mě zbavili. Jeli jsme dál, do pouště, do oáz - po Tunisku se dá krásně cestovat. Na jedné pláži jsme usnuli a mezitím nám ukradli celý batoh se všema věcma. Pasy, letenky, karty, peníze, všechno fuč. Pět dní jsme se se ženou jedli suchou veku, protože jsme neměli ani vindru. Ale ani to nám dovolenou nezkazilo. Více se dozvíte už v sobotu v reportáži Na cestách s Jiřím Babicou na portálu nova.cz

Chcete také blog jako ? Založte si jej zdarma zde!
 

6 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 tomas tomas | E-mail | Web | 13. prosince 2008 v 11:42 | Reagovat

Dobry den,

jak se máš.

2 Anonim Anonim | 13. prosince 2008 v 15:06 | Reagovat

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat:Jak ste se dostal až do televize???

Nashledanou

3 Stanislav Podroužek Stanislav Podroužek | E-mail | 6. ledna 2009 v 17:13 | Reagovat

Dobrý den,

zastupuji jedno nákupní centrum a pořádáme projekt, kam bychom Vás chtěli pozvat.Mohl byste mi prosím odepsat na spodrouzek@somerston.cz?

Děkuji a omlouvám se za kontaktování tímto způsobem.

S pozdravem

Podroužek

4 Stanislav Podroužek Stanislav Podroužek | E-mail | 6. ledna 2009 v 17:14 | Reagovat

oprava emailu s.podrouzek@somerston.cz

5 falafel falafel | 21. ledna 2009 v 17:29 | Reagovat

Babico, ty blbe, neříká se dědina,ale medina.

6 MILOSLAV HEBKÝ MILOSLAV HEBKÝ | 21. ledna 2009 v 19:25 | Reagovat

ja Rad POMuzu Kdyz viM VIc aE NeZNAmi TELepAti Maji NADvladU NAt TMto BLOGm mOdleTE Se K DAHKOVI PrOTOZe TEn nAd LIDStVEM DRzi oCHRaNNOu rUKU.

7 Blanka Blanka | E-mail | Web | 27. ledna 2009 v 16:43 | Reagovat

Dobrý den,

zastupuji firmu na půjčování záchodů a pořádáme projekt, kam bychom Vás chtěli pozvat. Mohl byste mi prosím odepsat na knotkova@toitoi.cz?

Děkuji a omlouvám se za kontaktování tímto způsobem.

8 omg omg | 3. února 2009 v 22:10 | Reagovat

Pane, vy jste zmrd. Něco jako vy jsem už neviděl hodně dlouho a to jsem prolezl Internet odshora až dolů.

9 Lenka Lenka | 14. února 2009 v 19:19 | Reagovat

Pane Babico, mám z Vás pocit, že jste nikdy nic nevařil! Vaše výrazy, vystupování, způsob přípravy jídla i konečný výsledek je něco tak strašného! Zlatý Zounar, není to žádný šéfkuchař jako vy o sobě tvrdíte, ale alespoň věděl o čem mluví! A neplácal nesmysly!

10 Libor Smolík Libor Smolík | E-mail | 18. února 2009 v 18:22 | Reagovat

Pane Babica chtěl bych se zeptat, kolika jazyky mluvíte a kdy zase budete vařit svojí “RATATULI”?

11 dvatri dvatri | 16. března 2009 v 17:01 | Reagovat

Jste opravdu idiot nebo je to jen poza?

12 uwe uwe | 17. března 2009 v 1:06 | Reagovat

tomuhle vocasovi nekdo veri, ze fakt umi varit?

13 -RC -RC | 4. dubna 2009 v 17:54 | Reagovat

Lepší veka než nějaká Babicova dobrota ;)

14 bernardi bernardi | Web | 24. listopadu 2009 v 22:19 | Reagovat

Občas se nějakej ten recept vážně povede

15 Rajče Rajče | Web | 29. listopadu 2009 v 20:28 | Reagovat

nás v tunisu taky okradli

16 marquirette marquirette | 8. prosince 2009 v 18:08 | Reagovat

Ignorujte ty,co o Vás tady píšou ty ohavnosti.My na Vás s maminkou moc rádi koukáme,protože vaříte lehké recepty z ingrediencí,které jsou přístupné pro nás smrtelníky,ne jako vaši ostatní konkurenti :) Takže jentak dál :)

17 Tamika Tamika | Web | 10. prosince 2009 v 16:46 | Reagovat

ja musim souhlasit s marquirette,opravdu úžasně vaříte většinu receptů co předvádíte si zapisuju a nějaký sem aji vyskoušela :) a chválila to celá rodina

18 shitman shitman | Web | 28. prosince 2009 v 18:50 | Reagovat

Ahoj=)
U mě na blogu je soutěž o nejlepší vánoční příběh, tak se všichni nezapomeňte zapojit! Příběh může být i smyšlený, navíc nejlepší příběh odměním malým dárečkem! Soutěž trvá až do 2. ledna! PF 2010

19 gaster-3 gaster-3 | E-mail | Web | 18. ledna 2010 v 16:09 | Reagovat

Dobre mrkněte prosim na muj blog a komentujte tam prosííím něco budu strasne moooc rad  dekuji predem.

20 olan olan | E-mail | Web | 20. ledna 2010 v 18:18 | Reagovat

opravdu moc hezké stránky,
jen tak dál,
držím palce

21 kunhunt kunhunt | 3. března 2010 v 22:23 | Reagovat

ty lofasi, píše se: "s cestovkou" a ne "z!"

22 Caprien Caprien | Web | 11. března 2010 v 10:57 | Reagovat

No, v Tunisu se zkrátka krade...
Doplatila jsem an to také :-)

23 Příliš slabý žaludek Příliš slabý žaludek | 19. března 2010 v 17:40 | Reagovat

Velectěný pane šéfkuchaři (fantom RaJ už vyšlo z módy),
Tunis a Tunisko není totéž, jako známý zcestovalec (a gurmán) byste to vědět mohl. No ale co už, těším se na nějaký vypečený tuniský recept - např. salát mechouiya. V našich podmínkách bychom si mohli vystačit s prefabrikovanou směsí z Alberta(místo trapného dělání originálního základu) a jako náhradu bagety (veka je podle mého soudu taky něco trochu jiného) vezmeme čtyři rohlíky;-) Olivový olej v tom je normálně, tak by se vám to mohlo líbit. Bon apetit!

24 Jyrka Jyrka | 30. března 2010 v 20:37 | Reagovat

Já být Jyřý Babysa a neumět šesky.. aň fařyt.. :(

25 Emanuel Emanuel | 30. března 2010 v 23:24 | Reagovat

Když nemáte citrón, dejte tam limetu, a když nemáte limetu, tak tam nedávejte nic. Prohoďym, roztopym.

26 J.K. J.K. | 5. dubna 2010 v 0:05 | Reagovat

Vaší rodině Hitler vybil chuťové buňky???

27 J.K. J.K. | 5. dubna 2010 v 0:06 | Reagovat

To bylo pro Tamiku

28 lenka lenka | 17. dubna 2010 v 11:30 | Reagovat

Dobrý den,

jste debil a čurák

29 Canopus Canopus | 28. května 2010 v 16:25 | Reagovat

Nebyl jste tady hóóóódně dlouho mistře kuchaři Babico. Moc by mně zajímalo proč pokaždé při vaření potřebujete minimálně 2 panvice a Balsamikový ocet.
To kuchař Jamie Oliver má trochu víc fantasie, i když bych třeba některé jeho dobroty asi nejedl. Třeba tekuté rizoto.
Ono, co by se stalo, kdyby jste se obrátil na nějakou babicu a požádal ji o dobrý starý český recept na něco moc dobré? :-)

30 krava a bečka krava a bečka | E-mail | 1. června 2010 v 11:19 | Reagovat

ty jeden kryple ktery neumy mluvit cesky rika misto sul sol no neni to dement          
babica babica depka depka debile !!!!!!!!

31 KoujiHo KoujiHo | Web | 8. srpna 2010 v 18:19 | Reagovat

Tyo ten článek byl zajímavý. To musela být zajímavá dovolená,ale zazít bych to nechtěla. Moje rodina se kouká na Váš pořad a dost si to chválí, už jsme si vyzkoušeli od vás dost jídla a bylo to výborné.

32 helenazrustova helenazrustova | Web | 20. srpna 2010 v 17:20 | Reagovat

Aha:-) Takže do Tuniska jen k moři a s cestovkou, chápu. Ale nějak mi není jasné, jestli jste byl jen v Tunisu, nebo i jinde v Tunisku. Trochu jsem se v tom zamotala.

33 Míra Míra | Web | 3. září 2010 v 18:14 | Reagovat

Dobrý den, já na váš pořad,koukám jen občas,ale nemyslím si JAKO NĚKDO TADY,že neumíte vařit. Naopak myslím,že nejste jako v televizi. Myslím že vařit umíte! Dejte do toho víc a nakopněte zadnici tomu,kdo vám bude vykládat že neumíte vařit. Vy na to máte!!! Jen odvahu! A nevěřte ničemu co by dokládalo že vařit neumíte.

S pozdravem Míra z Hradce Králové.

34 Smradlavá moučná zahuštěná mouka... Zahuštěná samozřejmě zahuštěná moukou. Smradlavá moučná zahuštěná mouka... Zahuštěná samozřejmě zahuštěná moukou. | 19. dubna 2011 v 14:58 | Reagovat

Lepší suchá veka, než ty tvoje sračičky :). Vždyť ty umíš hazet jenom tou panvicou. Moja tchyňa faři lip. Hej radši vař jenom pro sebe, fakt jako... Citím to přes tu tv... Jednou jsem zkusila to tvoje želatinový nakladany lososovy pyré.. A řeknu ti - větší hnus jsem v životě neokusil. Radši sperma od Paroubka než toto. Radši sex, jestli máte zájem tak - 739 590 427. Kuřit snad umíš. Jestli ne, můžeme zahajit vyučovaci vyuku. Nejdřív mi ho sněz a pak mi zaplať. Bude to bolet, ale stat za to! :)))
Jo a je rozdíl mezi Tunisem a Tuniskem ty prase vyžrané hospodské. Jak se v tom nevyznaš, otevřit učebnicu a farat nad něčim, co možná do toho mozku (asi žadny nemaš) naleptáš, než vymyšlet nějaky hnusny smradlavy reccepty. Moja mama to ted furt vaři, že na nic jineho nemame, že se budeme muset spokojit se smradlavým citronem zažihanym v chlebu. Čest, Major Zeman. Už nevař. Kdyžtak si sem tam olup brokolicu, ale snaž se vyhybat kuchyni. A ne že tě uvidim to lupat za gaučem !!!

35 Patrik Patrik | 7. října 2012 v 12:46 | Reagovat

Boze muj, boze muj. Nechci se zastavat p. Babici a jeho vareni, ale nekteri lide a jejich komentare tady jsou na bodu mrazu. Je videt kam ta spolecnost v CR smeruje. Urazky,zavist,nenavist, udelate lip kdyz nic komentovat nebudete. Kazdopadne na Babicovo vareni a vyjadrovani bych dal WARNING.

36 patrik patrik | 7. října 2012 v 12:50 | Reagovat

[33]: Miro, jsi super...aspon nekdo ma pozitivni mysleni. Ty co tady mluvi vulgarne a nenavisti k Babicovi by to neudelali lip!

37 Luis Luis | 22. října 2012 v 10:17 | Reagovat

@Conopus, je videt jaky si idiot, kritizujes Babicu, ale nevis,ze Risotto by melo byt ridke,a ne jak ho delame v cesku=hnus! @OMG a Lenka, je videt jakou mate nizkou kulturni uroven, umite akorat urazet!

38 Milan Milan | 11. června 2014 v 15:15 | Reagovat

Tunis se nerovná Tunisko. Tunisko je stát a Tunis jeho hlavní město. Stejně jako Alžírsko a Alžír.

39 WaclawD WaclawD | E-mail | 17. ledna 2017 v 16:39 | Reagovat

Chtěli byste zvýšit návštěvnost na jiri-babica.blog.cz několikrát? Hledat v google: Masitsu's tricks

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama